Telefoneren

 

Op veel plaatsen op straat staan er openbare telefoons. Deze zijn alleen te gebruiken in combinatie met de telefoonkaarten van TeleSur. Deze zijn te koop bij de verschillende kantoren van TeleSur, de Surinaamse telefoonmaatschappij.

Tegenwoordig maken veel mensen in Paramaribo gebruik van mobiele (cellulaire) telefoons. Het kan dan ook zo zijn, dat uw telefoon bedrijf een roaming overeenkomst heeft met één van de mobiele telefoon bedrijven in Suriname. Als dat zo is, dan zult u in staat zijn om uw mobiele telefoon in Paramaribo en omgeving en op de Luchthaven te Zanderij te gebruiken. Voor verdere informatie hiervoor verwijzen wij ik u naar uw telefoon provider.

In Paramaribo zijn er verscheidende Internet Cafés en andere instellingen, die toegang tot het Internet verlenen. Bij de meeste plaatsen betaalt u een vast bedrag per half uur. Het hoofd postkantoor op het Kerkplein beschikt over een paar computers. Er zijn andere openbare Internet providers op het Kerkplein, de Gravenstraat, Domineestraat en de Kleine Combé in Paramaribo.


 terug

Hotels/tours

Algemene informatie