1. Offerte voor de voordeligste prijs!
Bovenstaande 'vanaf' prijs is gebaseerd op het laagseizoen.

Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:   (2-11 jaar)
Bestemming:
Accommodatie:
Vertrekdatum: *
Terugreisdatum:
Welk tijdstip kunnen we u het beste bellen om uw aanvraag door te spreken:

Residence Inn Paramaribo - Suriname

Sfeervol hotel, rustig gelegen, net iets buiten het drukke uitgaanscentrum van de stad, tegenover de Surinamerivier. In het hoofdgebouw van het hotel was vroeger de Russische ambassade gevestigd. In de mooie tropische tuin zijn de bijgebouwen te vinden waar de meeste hotelkamers in zijn ondergebracht.

Sfeervol hotel, rustig gelegen, net iets buiten het drukke uitgaanscentrum van Paramaribo, tegenover de Surinamerivier.

Het ontbijtbuffet wordt dagelijks geserveerd op het overdekte terras bij het zwembad in de tuin. Het zwembad heeft een zonneterras en u kunt snacks en drankjes aan de bar bestellen. Daarnaast serveert het restaurant lokale en internationale gerechten gedurende de rest van de dag. Er is tevens een tennisbaan bij het hotel te vinden. Het hotel biedt verder laundry service, room service en taxi service. U kunt gratis parkeren op de grote parkeerplaats voor het hotel als u met de auto komt.

Er zijn in totaal 39 kamers in het hotel. De ruime kamers zijn keurig ingericht en zijn allen voorzien van airconditioning, eigen douche (warm- en koud stromend water) en toilet. In de kamers zijn verder een televisie, telefoon, een minibar en een kluisje aanwezig.

U verblijft op basis van logies & ontbijt.


 Terug

Residence Inn Paramaribo