1. Offerte voor de voordeligste prijs!
Bovenstaande 'vanaf' prijs is gebaseerd op het laagseizoen.

Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:   (2-11 jaar)
Bestemming:
Accommodatie:
Vertrekdatum: *
Terugreisdatum:
Welk tijdstip kunnen we u het beste bellen om uw aanvraag door te spreken:

La Petite Maison - Suriname

In de prachtige historische binnenstad van Paramaribo, aan de Waterkant, bevindt zich het historisch Bed en Breakfast Hotel 'La Petite Maison', waar klantvriendelijkheid en excellente service voorop staan.

Dit nieuwe sfeervolle bed & breakfast hotel is gevestigd in een prachtig gerenoveerd koloniaal pand aan de Waterkant. Schuin tegenover het Nationale Assemblee, op loopafstand van Fort Zeelandia en het Onafhankelijksheidsplein. Aan de overkant bevinden zich de gezellige eetstalletjes van de Waterkant waar u heerlijke saoto soep en saté kunt bestellen of onder het genot van een koele Parbo van het uitzicht over de rivier kunt genieten.

Het ontbijtbuffet wordt 's ochtends in het restaurant geserveerd. Er is laundry service en bagage storage aanwezig. Alle gasten van La Petite Maison kunnen gebruik maken van het zwembad in het Torarica Hotel.

La Petite Maison biedt twaalf rookvrije, comfortabel en luxueus ingerichte kamers, waarvan een aantal een prachtig uitzicht hebben over de rivier. De kamers zijn voorzien van airco, tv, telefoon, koelkast, badkamer met douche/toilet met warm/koud water en draadloze internet faciliteiten.

U verblijft op basis van logies & ontbijt.


 Terug

La Petite Maison