1. Offerte voor de voordeligste prijs!
Bovenstaande 'vanaf' prijs is gebaseerd op het laagseizoen.

Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:   (2-11 jaar)
Bestemming:
Accommodatie:
Vertrekdatum: *
Terugreisdatum:
Welk tijdstip kunnen we u het beste bellen om uw aanvraag door te spreken:

Guesthouse Amice - Suriname

Guesthouse Amice is gevestigd aan de Gravenberchstraat in Paramaribo. Guesthouse Amice biedt een gezellige en huiselijke sfeer. Deze comfortabele guesthouse in een groenrijke omgeving van Paramaribo is bij uitstek geschikt voor iedereen.

Guesthouse Amice ligt aan de rand van het centrum van Paramaribo in een nette en rustige omgeving. In de omgeving van vindt u diverse restaurants. De loopafstand naar het centrum is minder dan 20 minuten, met de auto ca 5 minuten.
Openbare busverbinding tegenover de Guesthouse.

Iedere ochtend serveert Guesthouse Amice een heerlijk en gevarieerd ontbijt.
Ook aan uw ontspanning is gedacht. In de hal is het mogelijk om tv te kijken, op het terras beneden staan zitjes en voor wie zich rustig terug wil trekken zijn er in de achtertuin parasols met terrasstoelen. Guesthouse Amice heeft een assortiment niet-alcoholische, alcoholische dranken en diverse snacks in huis.
Overige faciliteiten omvatten o.a.: fietsenverhuur, transportservice naar de luchthaven, taxiservice naar het centrum en maaltijdservice.

Guesthouse Amice beschikt over tweepersoonskamers. De comfortabel ingerichte kamers zijn voorzien van airconditioning, ventilator, televisie, een eigen toilet en douche met warm en koud water, telefoonaansluiting en gratis draadloos internet.

U verblijft op basis van logies & ontbijt.


 Terug

Guesthouse Amice