1. Offerte voor de voordeligste prijs!
Bovenstaande 'vanaf' prijs is gebaseerd op het laagseizoen.

Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:   (2-11 jaar)
Bestemming:
Accommodatie:
Vertrekdatum: *
Terugreisdatum:
Welk tijdstip kunnen we u het beste bellen om uw aanvraag door te spreken:

Eco Resort Inn - Suriname

Dit gezellige toeristenhotel is favoriet bij veel mensen. Het ligt zeer gunstig aan de Surinamerivier op loopafstand van het uitgaanscentrum van Paramaribo. Het hotel hoort bij het luxere Torarica hotel, daarom kunt u tijdens uw verblijf in het Eco Resort Inn van alle faciliteiten in het Torarica hotel gebruik maken.

Eco Resort Inn ligt zeer gunstig aan de Suriname rivier. Het hotel ligt op loopafstand van het moederhotel Torarica en het uitgaansgebied met haar gezellige terrasjes en eetgelegenheden. Op ongeveer 2 kilometer van het hotel ligt het historische centrum van Paramaribo.

Het hoofdgebouw van het hotel straalt een koloniale sfeer uit. U kunt hier 's avonds heerlijk op de veranda een drankje drinken. Aan de achterkant van hoofdgebouw bevindt zich een klein overdekt terras waar u 's middags kunt lunchen of 's avond kunt dineren. Het uitgebreide ontbijtbuffet wordt iets verderop geserveerd bij het grote overdekte terras.
Er is een leuk winkeltje waar u souvenirs kunt kopen. Het hotel biedt verder laundry service en u kunt uw huurauto bij het hotel parkeren.

De kamers, in totaal zijn er 122, bevinden zich in bijgebouwen, verdeeld over 3 verdiepingen. Het zijn netjes ingerichte kamers met eigen douche (warm/koud water) en toilet. Verder is er een koelkastje, een telefoon, een televisie en zijn de kamers voorzien van airco. Daarnaast is er een schuifdeur naar een klein balkonnetje.

U verblijft op basis van logies & ontbijt.


 Terug

Eco Resort Inn