1. Offerte voor de voordeligste prijs!
Bovenstaande 'vanaf' prijs is gebaseerd op het laagseizoen.

Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:   (2-11 jaar)
Bestemming:
Accommodatie:
Vertrekdatum: *
Terugreisdatum:
Welk tijdstip kunnen we u het beste bellen om uw aanvraag door te spreken:

De Plantage - Suriname

De Plantage, gelegen in het landschappelijke district Commewijne, is een resort waar luxe, rust en natuur de sleutelwoorden zijn.

De Plantage is gelegen in het landschappelijke district Commewijne, genoemd naar de Commewijne-rivier. Vroeger was dit district een van de belangrijkste plantagegebieden van Suriname. De Plantage ligt op het grondgebied van voormalige plantage Montpellier, op slechts 40 minuten rijden vanaf het centrum van Paramaribo. Toch waant u zich hier in het binnenland en ervaart u de natuur, de luxe en de rust.

Het complex beschikt over een zwembad met apart kinderbad, speelgelegenheden voor kinderen, een restaurant, een hangmatkmap en diverse wandelpaden die u door het bos heenvoeren. Eveneens wordt u op dit complex de mogelijkheid geboden een fiets te huren.
Geen dagrecreatie ivm rust en privacy voor de hotelgasten

De Plantage beschikt over 8 huisjes, welke worden onderverdeeld in twee en vierpersoonshuisjes. Alle huisjes zijn voorzien van een aparte woonkamer met radio, waterkoker, ventilator en koelkastje, een badkamer met douche en toilet en een terras met zitje, de tweepersoonshuisjes zijn uitgerust met een aparte splaapkamer, de vierpersoonshuisjes hebben de beschikking over aparte slaapkamers.


 Terug

De Plantage