1. Offerte voor de voordeligste prijs!
Bovenstaande 'vanaf' prijs is gebaseerd op het laagseizoen.

Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:   (2-11 jaar)
Bestemming:
Accommodatie:
Vertrekdatum: *
Terugreisdatum:
Welk tijdstip kunnen we u het beste bellen om uw aanvraag door te spreken:

Bergendal Eco Resort - Suriname

Gelegen aan de oever van de Surinamerivier, temidden een prachtig tropisch landschap, biedt dit unieke resort u ontelbare mogelijkheden op het gebied van ontspanning, avontuur en luxueuze verwennerij. Natuur, cultuur en historie maken deel uit van elke activiteit en elk avontuur in en rondom het Bergendal Eco & Riverside River Resort.

Gelegen aan de oever van de Surinamerivier, temidden een prachtig tropisch landschap, biedt dit unieke resort in Suriname haar gasten ontelbare mogelijkheden op het gebied van ontspanning, avontuur en luxueuze verwennerij.

Alle faciliteiten zijn prachtig geplaatst binnen de natuurlijke en zorgzaam ontworpen tropische omgeving en smaakvol ingericht om uw genot van deze unieke 'Amazonian Caribbean' belevenis te maximaliseren. In combinatie met hoogwaardige diensten en vriendelijk goed opgeleid personeel, wordt uw verblijf op het Bergendal resort gegarandeerd een onvergetelijke vakantie ervaring.
Van de ruime en uitnodigende open lobby tot de tropische atmosfeer van het restaurant, de bijzondere bar, indrukkenwekkende infinity-edge zwembad en aangename Chill-out Lounge, elke van onze faciliteiten voegt een speciale en onvergetelijke ervaring van immens belang toe aan uw totale BERGENDAL avontuur.

Met haar gevarieerd buffet menu en tropische ambiance zal het 'Kiskadee' restaurant het genot tijdens uw verblijf aanzienlijk verhogen. Tevens zal het u in staat stellen kennis te maken met de culturele variëteit van het land door middel van verrukkelijke maaltijden. Het restaurant is centraal geplaatst dicht bij de receptie en het zwembad en biedt een panoramisch uitzicht over de Suriname rivier. Om uw ervaring tijdens het dineren te maximaliseren, heeft het restaurant een open en luchtige constructie waardoor u volop kunt blijven genieten van de prachtige natuurlijke omgeving. Beschouw daarbij ook het stijlvolle tropische decor, luxueus tafelgerei en -linnen en beter nog een culinair aanbod om van te watertanden, en u zult werkelijk verrukt zijn door wederom een perfecte fusie van elementen die allen bijdragen aan een unieke eco-culturele belevenis.
De 'Piranha' bar is niet alleen een kernfaciliteit op het Resort, maar het is tegelijkertijd ook een gezellig ontmoetingspunt. De goed bevoorrade bar voorziet in een grote variëteit aan alcoholische drankjes, cocktails en verschillende heerlijke wijnsoorten.

Het Bergendal Eco & Riverside Resort beschikt over 45 authentieke doch stijlvolle lodges, waarin u in exceptioneel comfort heerlijk tot rust kunt komen na de hele dag genoten te hebben van alles dat Bergendal te bieden heeft.
U zult aangenaam verrast zijn door de oprechte tropische charme, de unieke architectuur en de prettig ogende balans tussen natuurlijke materialen en moderne elementen, welke deel uitmaken van elke lodge en alle andere faciliteiten binnen het ressort. Mooie laagbouw lodges bieden uitgestrekte uitzichten over het tropische landschap en de Suriname rivier, terwijl de indrukwekkende hooggelegen lodges gepositioneerd tegen de berghelling aan, een bevoorrecht uitzicht bieden van het rijke bladerdak en de tropische omgeving.
Alle lodges zijn voorzien van airconditioning, moderne bad en toilet faciliteiten met en heet en koud stromend water, smaakvol ingerichte slaapkamers, comfortabele zitplaatsen en een ruim open terras met spectaculaire uitzichten op de natuur.


 Terug

Bergendal Eco Resort