1. Offerte voor de voordeligste prijs!
Bovenstaande 'vanaf' prijs is gebaseerd op het laagseizoen.

Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:   (2-11 jaar)
Bestemming:
Accommodatie:
Vertrekdatum: *
Terugreisdatum:
Welk tijdstip kunnen we u het beste bellen om uw aanvraag door te spreken:

Awarradam - Suriname

Awarradam is de naam voor het kleine, idyllische vakantieoord op een eiland, verscholen in het Amazone regenwoud, aan de voet van een fantastische stroomversnelling. De individuele lodges zijn in traditionele stijl gebouwd en de bouwmaterialen komen uit de omgeving, zodat u het junglegevoel niet verliest.

Het eiland Awarradam, ongeveer 225 km van Paramaribo, ligt aan de stroomversnelling met dezelfde naam. Awarradam ligt in de Gran Rio rivier, die zich 30 km stroomafwaarts samenvoegt met de Pikin Rio rivier. Op dit punt begint de Boven-Suriname rivier die 75 km verder uitmondt in het Brokopondo stuwmeer. Het dorp Atyoni, iets ten zuiden van het stuwmeer, is de meest zuidelijke plek die in Suriname over de weg bereikt kan worden. Vanuit Paramaribo rijdt u er in 4 tot 5 uren naar toe. De vaartocht naar Awarradam duurt, afhankelijk van de waterstand, dan nog 8 tot 10 uur. Het vliegtuig brengt u in 50 minuten naar Kajana. De laatste 10 km wordt u per korjaal vervoerd.

De maaltijden worden in de gezellige recreatieruimte, van waaruit u een schitterend uitzicht heeft op de Awarradam stroomversnelling, geserveerd. U kunt zich ook verpozen in de gezellige jungle bar-lounge welke eveneens in de recreatieruimte is gevestigd.
Een kano, om de nabije omgeving te vekennen, staat eveneens tot uw beschikking.

De individuele lodges zijn in traditionele stijl gebouwd met een balkon voor een prachtig uitzicht op de rivier. De bouwmaterialen komen uit de omgeving, zodat u het junglegevoel niet verliest. Elke lodge heeft twee bedden die voorzien zijn van klamboe en een eigen toilet en douche met 'koud' stromend water. De hangmatten op het balkon van de lodge zijn voor de meeste gasten hun favoriete plekje. Voor de sfeervolle verlichting wordt gebruik gemaakt van olielampen en zonne-energie.


 Terug

Awarradam