1. Offerte voor de voordeligste prijs!
Bovenstaande 'vanaf' prijs is gebaseerd op het laagseizoen.

Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:   (2-11 jaar)
Bestemming:
Accommodatie:
Vertrekdatum: *
Terugreisdatum:
Welk tijdstip kunnen we u het beste bellen om uw aanvraag door te spreken:

Arapahu Island - Suriname

Als een diamant in de Corantijne Rivier verwelkomt Arapahu Island u in het mooie en ongerepte West Suriname. U zult versteld staan van de prachtige Frederik Willen IV en de King George watervallen, de fascinerende 'gegraveerde stenen' met oude en mysterieuze Petroglieven, en het ongerepte oerwoud.

Arapahu is een nieuwe accommodatie, gelegen op een eiland in de Corantijnrivier.
Het vervoer naar Arapahu Island is per vliegtuig vanuit Paramaribo. De vlucht naar de Amotopo Airstrip in Zuidwest Suriname duurt ca. 1 uur. Vervolgens vaart u per korjaal, ongeveer 30 minuten, naar Arapahu Island.

Het openlucht hoofdgebouw heeft een bar, lounge, een eetzal en hangmatruimte waar u kunt genieten van een perfecte ambinace met een prachtig uitzicht.
U heeft de keuze uit tal van activiteiten. Zo kunt u een bezoek brengen aan indrukwekkende watervallen als de Fredik Willem 4 Waterval en de King George Waterval of mee gaan op een avontuurlijke boottocht. Maar ook het maken van rotswandelingen, het spotten van dieren, sportvissen, zwemmen en pcknicken behoort tot de mogelijkheden.

Vier open lodges voor twee, vier of zes personen, voorzien van een eigen badkamer met toilet en een balkon met een geweldig uizticht op de natuur.


 Terug

Arapahu Island