1. Offerte voor de voordeligste prijs!
Bovenstaande 'vanaf' prijs is gebaseerd op het laagseizoen.

Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:   (2-11 jaar)
Bestemming:
Accommodatie:
Vertrekdatum: *
Terugreisdatum:
Welk tijdstip kunnen we u het beste bellen om uw aanvraag door te spreken:

Anaula Nature Resort - Suriname

Anaula Nature Resort, Suriname's nieuwste resort nodigt u uit voor een onvergetelijke natuur- en cultuurbelevenis. Het resort is gesitueerd aan de oevers van een prachtig eiland in de Boven-Surinamerivier, aan de voet van de Ferulassivallen. Het is een comfortabel resort in het ongerepte Amazone regenwoud, onstuimige stroomversnellingen, prachtige flora en fauna, idyllische strandeilandjes en de fascinerende Marroncultuur.

Het Anaula Nature Resort is gevestigd op een bosrijk eiland van ± 12 hectare groot aan de voet van de Ferulassivallen. Ongeveer 2 ha van het eiland is gebruikt voor de opzet van het resort, de rest 9 ha. is nog puur tropisch regenwoud. Er zijn trails op het eiland, waardoor u in staat bent uw eigen boswandeling te maken. Een wandeling om het eiland duurt ongeveer 30 minuten. Het eiland ligt circa 170 km verwijderd van de hoofdstad Paramaribo en is op circa 6 uur rijden en 1 uur varen te bereiken. U kunt het Anaula Nature Resort tevens per vliegtuig bereiken. Een binnenlandse vlucht vanuit Paramaribo naar de nabij gelegen airstrip Ladoani, duurt circa 45 minuten. Vanuit Ladoani vaart u in 10 minuten naar het Anaula Nature Resort.

Centraal gelegen zwembad met comfortabele ligbanken, een lounge en hangmattenverblijf waar u heerlijk kunt relaxen, een sfeervol restaurant met cocktailbar en een yoga en meditatie platform. Slechts beperkt electriciteit (van 18.00 uur- 23.00 uur) en geen airco. In de kamers zijn stopcontacten aanwezig voor het opladen van electrische apparatuur (110 Volt60 Hz).

Momenteel beschikt Anaula Nature Resort over een 16-tal vrijstaande lodges die allen een prachtig uitzicht bieden op de rivier. Deze lodges bieden accomodatie voor 2 tot 5 personen per lodge en beschikken allen over hemelbedden met klamboe, comfortabel meubilair, badkamer met (koud water) douche en toilet en een eigen veranda.
Voor onze jongste gasten zijn er baby-bedden en baby- eetstoelen beschikbaar op ons resort.
Er is electriciteit beschikbaar van 18.30 uur tot 23.00 uur. In die tijd kunt u uw batterijen e.d. in uw eigen lodge opladen.


 Terug

Anaula Nature Resort