Zwemmen met dolfijnen

 

Deze excursie combineert snorkelen bij Anguilla met een bezoek aan het Dolphin Discoveries Park. Hier kunt u de ultieme droom van veel mensen ervaren, het zwemmen met dolfijnen. Het spelen met en het aanraken van de dolfijnen heeft iets magisch en is onvergetelijk. Aan boord van de Santino vaart u langs de prachtige kusten van St. Maarten en Anguilla. De eerste stop is Sandy Island, een prachtig wit strand omgeven door koraalriffen. Ier kunt u gebruik maken van de snorkeluitrustingen aan boord of lekker naar het strand zwemmen om te genieten van de zon.

In het 'Corals Restaurant', dat uitkijkt over het Dolphin Park, wordt een heerlijke lunch geserveerd. Er is niet veel plaats voor het zwemmen met de intelligente zoogdieren, boek dus op tijd. De Santino neemt de groepen die niet gaan zwemmen met de dolfijnen mee naar Anguilla. Het strand bij Medals Bay is lang en prachtig. De groep die niet deelneemt aan het zwemmen met dolfijnen kan hier uitrusten, zonnen, zwemmen, snorkelen enz.

In het Dolphin Park is een restaurant en een souvenirwinkel te vinden. Ook worden er foto’s gemaakt door een professionele fotograaf die u kunt aanschaffen tegen niet al te lage prijzen.


 terug

Accommodaties

Algemene informatie