Reisdocumenten

 

Nederlandse staatsburgers hebben een geldig paspoort nodig. Het paspoort moet bij aanvang van terugreis nog minimaal zes maanden geldig zijn. Ook moet u een terugreis- of doorreisticket kunnen tonen. Een visum is niet nodig voor een verblijf korter dan drie maanden.


 terug

Accommodaties

Algemene informatie