KLM comfort economy classKLM comfort economy class
€ 120,- per vlucht!

Vanuit de belofte van ‘een reis vol inspiratie’ en de wensen van haar klanten biedt KLM een reeks keuzes waarmee u zelf uw reis naar wens kan samenstellen. Naast de bestaande keuzemogelijkheden, zoals bijvoorbeeld ‘voorkeurszitplaatsen’ (een stoel in een rij met 2 zitplaatsen of met extra beenruimte), introduceert KLM de Economy Comfort-zone op intercontinentale vluchten. KLM biedt u hiermee een comfortabele keuze in Economy Class, die vanaf 90 dagen voor vertrek gereserveerd kan worden.

Ruimte en comfort
In de nieuwe Economy Comfort-zone heeft u meer beenruimte (maar liefst 86-89 cm) en de rugleuning van de stoel kan verder naar achteren (15-18 cm). Bovendien kunt u na de landing eerder van boord omdat de zone zich vooraan in de Economy Class bevindt. De service in de Economy Comfort-zone is gelijk aan de service in de gewone Economy Class.

Nu reserveren
Vanaf 90 dagen tot 1 uur voor vertrek kunt u eenvoudig uw zitplaats in de Economy Comfort-zone regelen voor alle door KLM uitgevoerde intercontinentale vluchten. Wees er op tijd bij, want het aantal plaatsen in de Economy Comfort-zone is beperkt.Holidays