vanaf
€ 1229,-

1. Offerte voor de voordeligste prijs!
Bovenstaande 'vanaf' prijs is gebaseerd op het laagseizoen.

Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:   (2-11 jaar)
Bestemming:
Accommodatie:
Vertrekdatum: *
Terugreisdatum:
Welk tijdstip kunnen we u het beste bellen om uw aanvraag door te spreken:

Veranda Coin de Mire Hotel - Mauritius

Het Coin de Mire Hotel weerspiegelt de levenstijl van het eiland Mauritius waar rust, comfort en eenvoud de boventoon voert. In deze atmosfeer voelt u zich thuis om te genieten van een eenvoudige vakantie waar u tegelijkertijd uitgebreid kunt genieten van de zon en zee.

Het Coin de Mire Hotel ligt in het noordwesten van Mauritius op ongeveer 4 km van de Grand Baie. Het hotel ligt op ongeveer 30 kilometer van Port Louis, de hoofdstad van Mauritius en op ongeveer 80 kilometer van het vliegveld.

Coin de Mire Hotel beschikt over een receptie, winkeltje, een eigen strand, twee mooie zwembaden, goed restaurant en bar, en veel watersportfaciliteiten. Het resort beschikt verder over een fitnesscentre, tennisbanen, Seven Colours Wellness Lounge en een kidsclub.
Seven Colours Wellness Lounge Volgens de principes van Seven Colours kunt u hier volledig ontspannen. Er is een massageruimte waar u diverse massages of lichaams- en gezichtsbehandelingen kunt ondergaan.
Timomo
Voor de kleine kinderen (4 tot 12 jaar) is een een kidsclub, waar onder deskundige begeleiding diverse binnen- en buitenactiviteiten wordt ondernomen.
Indien gewenst kan (tegen een vergoeding) voor een babysitter worden gezorgd.

La Pailotte Het hoofdrestaurant, in een tropische ambiance, serveert een grote variëteit aan lokale gerechten.
Belle Vue Deze bar biedt gedurende de gehele dag exotische cocktails aan. Tevens kunt u bij Belle Vue terecht voor kleine snacks.

Het Coin de Mire Hotel heeft standaardkamers en superiorkamers. Beide typen kamers zijn geschikt voor 2 volwassenen, waarbij de mogelijkheid bestaat om één extra bed en een wieg bij te plaatsen. Bij beide typen kamers zijn enkele kamers met een tussendeur.
Elke kamer, ingericht met riet en houten meubels, heeft een kleurrijke inrichting. De kamers zijn voorzien van terras of balkon, airco, plafondventilator, safe, telefoon. De Superiorkamers zijn aanvullend voorzien van een TV.

U verblijft op basis van logies & ontbijt.


 Terug

Veranda Coin de Mire Hotel