vanaf
€ 3180,-

1. Offerte voor de voordeligste prijs!
Bovenstaande 'vanaf' prijs is gebaseerd op het laagseizoen.

Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:   (2-11 jaar)
Bestemming:
Accommodatie:
Vertrekdatum: *
Terugreisdatum:
Welk tijdstip kunnen we u het beste bellen om uw aanvraag door te spreken:

Royal Palm Hotel - Mauritius

Het Royal Palm hotel staat bekend als het meest prestigieuze hotel in de Indische Oceaan. Dit luxe 5 sterren plus hotel combineert de Mauritiaanse gastvrijheid met de internationale standaard van luxe en biedt daarmee een exclusieve locatie die intimiteit en absolute rust garandeert.

Het Royal Palm hotel ligt in het noordwesten van Mauritius aan een mooi en afgelegen strand, niet ver van Grand Baie, de grootste plaats in het noorden van Mauritius.
Naar Port Louis, de hoofdstad van Mauritius is ongeveer 30 km, naar het vliegveld ongeveer 80 km.

Royal Palm hotel biedt u zeer uiteenlopende faciliteiten aan. Het hotel beschikt over een cardio-fitness centre en over een top Clarins Spa. Er zijn tennisbanen en squashbanen aanwezig, alsmede een aantal tax free winkels. Gasten kunnen kiezen uit de meest uiteenlopende gratis watersportfaciliteiten: waterskieen, windsurfen, zeilen, snorkelen, duiken (tegen betaling) en glassbottomboat tours. Het is zelfs mogelijk om een privé jacht te huren om een eigen excursie te maken. Andere faciliteiten zijn onder andere een miniclub voor de kinderen en een babysit service.
De Clarins Spa is een unieke Spa in de Royal Palm met twee sauna’s, twee hammams, zes massage kamers, een balneotherapy kamer, een zeer mooi romantisch zwembad en een beauty centre.
's Avonds beginnen de muzikanten te spelen. Elke avond is er gevarieerd entertainment. Zo worden er ook modeshows georganiseerd en treden er jazzbandjes op.

La Goelette Het hoofdrestaurant voor ontbijt en diner met een compleet uitzicht op de baai. Mauritiaanse en internationale gerechten worden geserveerd.
Natureaty Verborgen in een kleine alkoof met uitzicht op de lagune treft u het ' à-la-carte' restaurant Natureaty aan. In dit restaurant zult u met met name Aziatische gerechten aantreffen.
Le Bar Plage Strandrestaurant onder een grote Badamier boom met uitzicht op de lagune, waar u ' à-la-carte' de lunch kunt gebruiken.
Le Bar Een terras met een fantastisch panorama-uitzicht op de Indische Oceaan, waar u vanaf 10.00 tot 24.00 uur uw drankjes kunt bestellen.

De 57 Junior Suites hebben elk een oppervlakte van 55m² en een terras van 8m². De Junior Suites zijn op de begane grond en de eerste verdieping. Deze suites hebben een loungeruimte met directe toegang tot het terras.
De 7 Palm Suites hebben elk een oppervlakte van 85m² en een terras van 21m². De Palm Suites zijn op de begane grond. Deze suites hebben een grote slaapkamer en zitgedeelte alsmede een ruime badkamer.
De 3 Garden Suites hebben elk een oppervlakte van 115m² en een terras van 25m². De Garden Suites treft u aan op de begane grond. Deze suites hebben een grote slaapkamer met zitgedeelte. Voorts hebben deze suites een extra (kinder)slaapkamer met en eigen badkamer.
De 8 Senior Suites hebben elk een oppervlakte van 103m² en een terras van 25m². De Senior Suites zijn op de begane grond en de eerste verdieping. Deze suites hebben een zitgedeelte met toegang tot het terras en een slaapkamer met een ruime badkamer (met zeezicht) en een grote (ver)kleedruimte. Vanaf het terras van de suites op de eerste verdieping kunt u via een trap naar het strand toe.
De Penthouse van Royal Palm heeft een oppervlakte van 122m² en een terras van 74m². De Penthouse is op de tweede verdieping. De Penthouse heeft een slaapkamer en een zeer mooie badkamer met daglicht. Een ruime zitkamer met terras waar u met uitzicht op de lagune kunt eten of zonnebaden.
De 3 Presidential Suites hebben elk een oppervlakte van 178m² en een terras van 86m². Een spectaculaire suite op de bovenste verdieping. De zeer ruime zitkamer verdeelt twee identieke slaapkamers met een zeer ruime badkamer met daglicht. Deze suites hebben een zeer ruim terras waar u met uitzicht op de lagune kunt eten of zonnebaden.
De 4 Tropical Suites hebben elk een oppervlakte van 70m² en een terras van 15m². De Tropical Suites zijn op de eerste verdieping. De suites hebben een grote slaapkamer en zitgedeelte met toegang tot het terras. Vanaf het terras kunt u met de trap naar het strand toe.
De Royal Suite heeft een oppervlakte van 300m² verdeeld over drie niveau's en een terras van 85m². Vanaf de Royal Suite heeft u een uitzonderlijk mooi uitzicht op het strand en de Indische Oceaan. Het houten terras heeft een zwembad met een geïntegreerde whirlpool en een eigen zit-/liggedeelte om heerlijk te ontspannen. Op de begane grond is een grote zitkamer en een apart bureau. Op de eerste verdieping is een slaapkamer met een privé hammam. Op de bovenste verdieping is een ouderslaapkamer met toegang tot een terras, twee aparte (ver)kleedruimtes en een badkamer met zeezicht.

U verblijft op basis van halfpension.


 Terug

Royal Palm Hotel