Uitgaansleven

 

Uitgaansleven Jamaica

Jamaica is een vakantie-eiland voor levensgenieters. Naast prachtige stranden en adembenemende natuur biedt het eiland een bruisend uitgaansleven.

In Ocho Rios zijn diverse restaurants en barretjes met regelmatig livemuziek. Daarnaast wordt er van alles georganiseerd in de all-inclusive hotels. Zo zijn er allerlei shows, thema-avonden en is er vaak livemuziek.

Het uitgaansleven in Runaway Bay vindt voornamelijk plaats in de all-inclusive hotels zelf.

Negril heeft twee kleine winkelcentra en een kleurrijke markt waar u goed terecht kunt voor leuke souvenirs. Er zijn een aantal restaurants en barretjes, meestal in de openlucht en met regelmatig livemuziek. De all-inclusive hotels bieden een uitgebreid scala aan entertainment en activiteiten.

In Montego Bay wordt regelmatig reggaefestivals georganiseerd en 's avonds speelt er altijd wel ergens een live-band. Montego Bay heeft een ruime keuze aan restaurants en bars. In de all inclusive hotels is regelmatig livemuziek en worden bovendien allerlei shows georganiseerd.

Het nachtleven in Port Antonio is zeer beperkt. Er zijn een paar levendige discotheken waar u zich prima zult  vermaken tussen de lokale bevolking. De beste restaurants vindt u in Port Antonio bij de hotels. In de stad kunt u de Jamaicaanse keuken uitproberen zittend tussen de lokale bewoners.


 terug

Accommodaties

Algemene informatie