vanaf
€ 2480,-

1. Offerte voor de voordeligste prijs!
Bovenstaande 'vanaf' prijs is gebaseerd op het laagseizoen.

Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:   (2-11 jaar)
Bestemming:
Accommodatie:
Vertrekdatum: *
Terugreisdatum:
Welk tijdstip kunnen we u het beste bellen om uw aanvraag door te spreken:

Goldeneye Hotel - Jamaica

Zoals de naam al aangeeft is dit de omgeving van Ian Fleming, de man achter de James Bond films. Hij verbleef twintig winters lang op Jamaica en heeft in deze omgeving veertien van zijn James Bond films opgenomen. Nu is zijn vakantieoord een prachtig kleinschalig resort.

Goldeneye biedt eenvoudige luxe en 'casual' comfort. Het ligt in een klein dorpje, Oracabessa, op ca. 20 minuten rijden van Ocho Rios.

Bij Goldeneye is de zee uw vermaak. U kunt gebruik maken van waterscooters, kajacks, tennisbaan, zeilen, duik -en snorkel benodigdheden. Vlakbij het resort kunt u ook met een glasbodemboot de zee bewonderen of een tocht met een motorjacht maken (tegen extra betaling). Dagelijks wordt een heerlijk menu voor u samengesteld. Het ontbijt wordt geserveerd van half acht t/m half elf, lunch van twaalf t/m drie en het diner van half acht tot negen uur. Maar u heeft ook de mogelijkheid om te dineren wanneer u maar wilt.

Het resort bestaat uit Fleming's originele vakantiehuis met privé strand en vier vrijstaande villa's, variërend van een tot drie slaapkamers per villa. Het resort kan als geheel gehuurd worden of per woning. Het 'Ian Fleming huis' is zeer comfortabel ingericht, omgeven door een prachtige tropische tuin, prive zwembad en strand. Alle drie de slaapkamers zijn ingericht met een privé buiten douche & badkuip. De Goldeneye villa’s hebben een keuken (behalve de Royal Palm), binnen maar ook buiten een diner ruimte, cd/casette strereo en een selectie cd’s. De wastafels, buitenbadkuip en muren zijn versierd met handgemaakte decoratie.

U verblijft op basis van volpension.

Toegang tot de media /entertainmentkamer met projectiescherm, tv, dvd's, cd’s en video's, waaronder James Bond-films. Een leuk weetje: voormalige (beroemde) gasten is gevraagd gedurende hun verblijf een boom te planten met een naambordje. Zo kunt u tijdens een wandeling langs de boom van Jim Carrey, Christy Turlington, Quincy Jones of Naomi Campbell lopen.
In dit luxueuze all-inclusive hotel zal het u aan niets zal ontbreken. Het omvangrijke aanbod van sport, vrije tijd en ontspanning biedt voor ieder wat wils.


 Terug

Goldeneye Hotel