Vervoer

 

Autoverhuur
Er zijn nogal wat autoverhuurbedrijven op het eiland. De kosten van het huren van een auto is afhankelijk van het seizoen. Houdt u er rekening mee dat er aan de linkerkant van de weg wordt gereden.

De plaatselijke openbare bus
De beste en goedkoopste vervoer is de openbare Mini Bus! De bus stopt waar gewenst, behalve in de stad van St. George en haar voorsteden (bushaltes). In St. George's, de hoofdstad, is er een centraal busstation, hier vindt u busvervoer naar verschillende delen van het eiland. De bestemmingen zijn goed aangegeven bij de terminal en alle bussen zijn voorzien van bestemmingsbordjes.

Taxi's
Er zijn Hotel/Airport taxi's die vaste tarieven hanteren. Alle taxi's, bussen en mini-auto’s die u kunt huren zijn herkenbaar door registratie nummers die beginnen met de letter 'H'. The taxi's bieden goede service, maar het is een goed idee om vooraf naar de ritprijs te informeren.

Ferry
Wanneer u zich bevindt op Grenada, dan mag u een bezoek aan de zuster eilanden Carriacou en Petit Martinique niet overslaan. Een gemakkelijke en handige manier om er te komen is met de veerdienst, Osprey Express Ltd. De Osprey Ferry is een moderne, high-speed, catamaran-veerboot, die vertrekt vanaf de Carenage in St. Georges.

Watertaxi's
Dit zijn kleurrijke motorboten die varen tussen Grand Anse Beach en St. George's haven. Het is een snelle, leuke manier om van de stad naar de Grand Anse Beach te reizen. De kosten zijn afhankelijk van het aantal passagiers.


 terug

Hotels

Algemene informatie