Zwemmen met dolfijnen

 

Zwemmen met dolfijnen Curacao

Wat is het toch dat dolfijnen zo speciaal maakt? Is het hun glimlach, hun vriendelijkheid of hun vertrouwelijke omgang? Feit is dat dolfijnen gek zijn op mensen, en mensen op dolfijnen.

Laat daarom deze unieke mogelijkheid niet aan u voorbij gaan om deze intelligente dieren eens nader te leren kennen. De Dolphin Academy biedt verschillende programma's aan waarin u kunt optrekken met de dolfijnen. Duiken, zwemmen aan de oppervlakte of staand in het ondiepe water. Dit laatste al voor kinderen vanaf drie jaar. Aanraken, aaien, zelfs kussen. Het is allemaal mogelijk. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon naar een van onze shows komen (twee keer per dag) of ze in hun bassins kijken.

Dolphin Swim
Samen met de dolfijnen het water in, onder begeleiding van onze instructeurs, na eerst goed voorbereid te zijn op wat u allemaal kunt verwachten. Al zwemmend in de natuurlijke dolfijnlagune komen de dolfijnen naast u zwemmen zodat u hen kunt aaien. U heeft ook de mogelijkheid de dolfijnen verschillende signalen geven waarop ze voor u zullen zingen, zwaaien, draaien en veel meer. Bovendien krijgt u een dorsal ride waarbij u opgepikt zult worden door twee dolfijnen die u vasthoudend aan hun rugvinnen een ritje zullen geven.
In dit programma worden intieme groepsgroottes gehanteerd (max 6) om de deelnemers zoveel mogelijk te laten genieten van de interactie met deze speciale dieren. Het programma duurt ongeveer 30 minuten en deelnemers moeten adequate zwemmers zijn.

Voorwaarden
Minimun leeftijd: 8 jaar. Minimum lengte: 1.30 m. Kinderen onder de leeftijd van 14 jaar zijn verplicht om een zwemvest te dragen.
Tijden
Dagelijks 08.30, 11.30, 14.30 uur.
Prijzen ¹)
ca. Ç 120,- per persoon.

¹) Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.


 terug

Accommodaties

Algemene informatie