Stranden in Willemstad en omgeving

 

Avila Beach Hotel
Toegangsprijs: Volwassenen: NAfl. 6,85 (kinderen halve prijs).
Openingstijden: maandag t/m vrijdag, 7.00 - 18.00 uur (in het weekend gesloten voor gasten die niet in het hotel verblijven).

Deze kleine, rustige baai wordt beschermd door golfbrekers. In de schaduw op het terras met uitzicht op het strand kunnen volwassenen aan hun drankje nippen, terwijl kleine kinderen pootjebaden in het ondiepe water. De bar en het restaurant bevinden zich op het strand zelf. Topless baden is verboden. Het hotel ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van Punda.

Seaquarium Beach
Toegangsprijs: NAfl. 5,- per persoon.
Openingstijden: 8.30 - 18.00 uur (de bar blijft tot laat open).

Dit lange, drukke strand is bij iedereen populair en is uitermate geschikt om naar mensen te kijken. Topless baden is hier heel gebruikelijk. Golfbrekers houden de ruwe zee buiten. In het weekend en in de vakanties kunt u veel badgasten verwachten. Parasols en palmen zorgen voor wat schaduw. U kunt ook strandstoelen huren.Voorzieningen omvatten bars aan het strand, een souvenir- en watersportwinkel en verhuur van watersportmateriaal. Hier worden regelmatig grote watersportactiviteiten georganiseerd en het water is uitermate geschikt voor gevorderde windsurfers.


 terug

Accommodaties

Algemene informatie