Jeepsafari Christoffel Nationaal Park

 

Jeepsafari Christoffel Nationaal Park Curacao

Christoffel Nationaal Park zou bovenaan uw lijst moeten staan van natuurlijke attracties om te bezoeken tijdens uw verblijf. Het park omvat drie voormalige plantages (Savonet, Zevenbergen en Zorgvlied) en werd gevormd rond 1970. Het park opende haar deuren voor publiek in 1978 met een omvang van ongeveer 18 km2 beschermde grond.

De Christoffel National Park Safari is een exclusieve hele dag (7 uur) durende jeep safari door het Christoffel National Park. In nauwe samenwerking met het Curacao Christoffelpark is een avontuurlijke dagtour samengesteld. In het park bevinden zich zandpaden waarover men met 4x4-auto's kan rijden. Deze 'tracks' hebben een totale lengte van 35 kilometer en zijn allen ÚÚnrichtingverkeer. Langs deze paden bevindt zich een rijke flora en fauna, met de divi diviboom en allerlei soorten cactussen waarvan sommigen wel drie meter hoog kunnen worden. Anderen zijn begroeid met zeer zeldzame orchideeŰn. De gids zal u alles vertellen over de flora en fauna in het park.

De Land Rovers klimmen uiteindelijk naar een hoogte van wel 300 meter waar deelnemers kunnen genieten van een prachtig uitzicht over het gehele eiland.

Inclusief
Chauffer/gids, lunch, plantage tour, orchidee route.
Tijden
Zaterdag 08.30 uur, maandag 08.30 uur.
(groepen op aanvraag).
Prijzen ¹) Ç 65,- per persoon.

¹) Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.


 terug

Accommodaties

Algemene informatie