Bounty sailing

 

Bounty sailing Curacao

De Bounty is een 'klassiek' houten twee-master. Dit prachtig gaffelgetuigde schoener met een lengte van dertig meter is geheel gebouwd van hout in Canada en verzorgt de beste zeiltrips op Curacao sinds 1996.

Deze onvergetelijke tocht begint op het spaanse-water, varend naar zee kunt u genieten van het prachtige uitzicht, hier liggen alle wereldzeilers met hun jachten voor anker. Op zee worden de zeilen gehezen en kunt u genieten van het heerlijke gevoel van de pasaatwind die Bounty's zeilen laat bollen. De eerste snorkelstop maken we bij het gezonken 'tugbootje' die in een rustige baai is gezonken vele jaren geleden. Het wrak is nu geheel begroeid met koraal en er zwemmen duizenden prachtige tropische vissen. Rond het wrak kunt u heerlijk snorkelen en zwemmen of u kunt gewoon lekker ontspannen op ons ruime dek. Er is voldoende schaduw maar u kunt ook heerlijk zonnen op het dek.aan boord van de Bounty.

Als lunch serveren wij u een heerlijk luxe BBQ met salade buffet met wel drie soorten vlees, vier verschillende vers aan boord gemaakte salades, diverse broodjes en de kapitein's wereldberoemde sate-saus.

Na de lunch heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan een snorkel safari met gids. Deze gids begeleid u langs een van Curacao's mooiste ondiepe riffen van het nationale onderwaterpark. U kunt de prachtige tropische vissen uit uw handen laten eten.

Het aantal plaatsen op de Bounty zijn gelimmiteerd zodat ieder aan boord lekker de ruimte heeft.

Lunch
Luxe BBQ buffet met salade-bar.
Toetje
Tropish fruit.
Bar
Open-Bar met frisdranken, vruchtensap, bier, wijn, rum, vodka en rumpunch.
Snorkelen
Gebruik van de snorkel uitrusting met (indien nodig) instrukties.
Tijden
vertrek 10.00 uur, terug 14.30 uur
(woensdag, vrijdag, zaterdag).
Prijzen¹)
volwassenen ca. Ç 45,-, kinderen (3-12 jaar) ca. Ç 25,- (kinderen onder de 4 jaar gratis).

¹) Prijzen per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen.


 terug

Accommodaties

Algemene informatie