vanaf
€ 779,-

1. Offerte voor de voordeligste prijs!
Bovenstaande 'vanaf' prijs is gebaseerd op het laagseizoen.

Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:   (2-11 jaar)
Bestemming:
Accommodatie:
Vertrekdatum: *
Terugreisdatum:
Welk tijdstip kunnen we u het beste bellen om uw aanvraag door te spreken:

Sun Reef Village Apartments - Curacao

Knus compact bungalowcomplex onder Nederlandse leiding in het landelijke vissersdorpje Boca St.Michiel. In de direct omgeving van Sun Reef Village Apartments kunt u onder andere paardrijden, diepzeevissen en duiken.

Gelegen in het landelijke vissersdorpje Boca St.Michiel op het westelijk deel van het eiland. Rustig gelegen in een tuin, direct aan zee, die via een trap bereikbaar is. Gebouwd aan een prachtig rif pal aan zee. Enkele appartementen hebben hierdoor een geweldig uitzicht. De mensen van Boca vormen een zeer hechte en gastvrije gemeenschap. U voelt zich direct opgenomen tussen deze vriendelijke mensen.

Afstand tot het vliegveld ca. 8 km. Afstand tot het centrum ca. 8 km.

De lokatie is bij uitstek geschikt voor zonaanbidders die van privacy houden. U kunt in de direkte omgeving van Sun-Reef Village tennissen, paardrijden, duiken, diepzeevissen en zeilen.

Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche (geen warm water) en toilet, volledig ingerichte keuken, radio, veelal telefoon, tv, airco in de slaapkamer, barbecue en overdekt terras. Studio’s met tuinzicht hebben een woon-/slaapkamer voor twee personen met eventueel extra bed voor een derde persoon. De 2-kamer appartementen hebben een woon/zitkamer en een aparte tweepersoonsslaapkamer en zijn aan zee gelegen (max. 4 personen). 3-kamer appartementen zijn gelijk aan de 2-kamer appartementen, doch hebben een extra tweepersoonsslaapkamer en extra badkamer met douche/toilet (max. 5-6 personen). Daarnaast zijn 4-kamer appartementen (max. 7 personen) op aanvraag beschikbaar.

U verblijft op basis van logies.

Zoals bij zoveel accommodaties op het eiland raden wij u hier aan om een auto te huren. Iets verderop zijn de Waterside appartementen.


 Terug

Sun Reef Village Apartments