vanaf
€ 829,-

1. Offerte voor de voordeligste prijs!
Bovenstaande 'vanaf' prijs is gebaseerd op het laagseizoen.

Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:   (2-11 jaar)
Bestemming:
Accommodatie:
Vertrekdatum: *
Terugreisdatum:
Welk tijdstip kunnen we u het beste bellen om uw aanvraag door te spreken:

Scuba Lodge - Curacao

Scuba Lodge is gevestigd in een deels monumentaal pand in het historische centrum van Willemstad, de hoofdstad van Curaçao. De knusheid, een goede persoonlijke service en de ligging maken deze kleinschalige accommodatie de ideale plek voor een zorgeloze vakantie. Ook duikliefhebbers zullen zich hier zeker thuis voelen met een eigen duikschool en duik-spot voor de deur.

Het prachtige Scuba Lodge ligt direct aan de Caribische zee in het historische deel van Willemstad. Privé strand voor de deur. Werkelijk een toplocatie voor duikliefhebbers. Het water is warm en helder en het kleurrijke tropische rif loopt rondom het hele eiland. Binnen een paar minuten lopen treft u winkels, musea, ontbijt- en lunchcafé's en uiteraard lekkere terrasjes.

Scuba Lodge heeft een idyllisch strandje, een intieme tropische tuin en een gezellige bar aan het water waar u heerlijk achterover kunt zitten en opgaat in de geluiden van de natuur. Genieten van de zonsondergang kan elke dag opnieuw!
In het pand bevindt zich tevens de duikschool van Scubalodge. De duikschool is 7 dagen per week geopend en organiseert o.a. PADI cursussen, begeleide gidsduiken, duiktrips, verhuur en verkoop van duik- en/of snorkelmaterialen.

De comfortabele kamers, met tuin- of zeezicht, bevinden zich in een uniek pand dat zowel moderne als monumentale invloeden heeft. Scuba Lodge was oorspronkelijk een koopmanshuis in de buurt Pietermaai dat dateert uit de 19e eeuw. Circa 30 jaar geleden werd het huis omgebouwd tot een hotel en het is recentelijk gerenoveerd. Elke kamer is anders en dat maakt uw vakantie in deze accommodatie zeer bijzonder. Alle kamers zijn sfeervol ingericht met een televisie, airconditioning, koelkastje, badkamer met douche en toilet.

U verblijft op basis van logies.
Het is mogelijk om ter plaatse een ontbijtmandje te laten samenstellen.


 Terug

Scuba Lodge