vanaf
€ 1185,-

1. Offerte voor de voordeligste prijs!
Bovenstaande 'vanaf' prijs is gebaseerd op het laagseizoen.

Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:   (2-11 jaar)
Bestemming:
Accommodatie:
Vertrekdatum: *
Terugreisdatum:
Welk tijdstip kunnen we u het beste bellen om uw aanvraag door te spreken:

Kura Hulanda - Curacao

Temidden van kunst, cultuur en geschiedenis ligt dit luxe boutique hotel in het hartje van het centrum van Willemstad. Kura Hulanda is een dorp op zich, bestaande uit een gedeelte van de historische wijk Otrobanda. Deze wijk is geheel in oude staat hersteld, staat op de werlederfgoed lijst van UNESCO en funtioneert heden ten dage als hotel en museum.

Uniek luxe hotel, in het hart van het koloniale centrum van Willemstad. Kurá Hulanda bestaat uit gerestaureerde historische panden die fraai zijn ingericht met antieke meubelen en kunstvoorwerpen. Kurá Hulanda maakt deel uit van de exclusieve keten 'The Leading Small Hotels of the World'.

Alle kamers van het hotel en de faciliteiten liggen verspreid over diverse gebouwen , verdeeld door steegjes, pleintjes en tuinen op loopafstand van gezellige winkelstraten. Receptie, kapsalon, enkele excluiseve winkeltjes, casino, 2 zwembaden, 'Eco pond pool' met waterval en 'Bolivar pool' met kinderbad, zonneterras met ligbedden, Indiase beeldentuin, Afro-Caribisch museum 'Kura Hulanda', fitnesscentrum en een spa met sauan, stoombad en diverse behandelingen. Gratis vervoer van en naar de 'Kura Hulanda Beach Club'. Semi-privéstrand tussen het strand van het Kura Hulanda en Hilton hotel.

Er zijn 4 restaurants: 'Jaipur' (tandoori), 'Astrolab Observatory Restaurant', 'Kurá Hulanda museum restaurant' en 'Jacob's bar' (tapas). 3 bars, newscafé.

Alle kamers zijn verzorgd en volledig ingericht, elk met een eigen karakter en voorzien van handgemaakte houten bedden, airco, plafondventilator, kabel-tv, 2 telefoons met modem en voicemail, kluisje (gratis), koelkastje, cd-speler en luxe badkamers. Het verschil in de typen kamers: standaard, superieur, deluxe kamers, junior suites en 2-kamer suites is de grootte en ligging. Voor 'honeymooners' is er op aanvraag de romantische 'Indian Bridal Suite' beschikbaar. Overige suites zijn eveneens op aanvraag beschikbaar.

U verblijft op basis van logies. Naar keuze ontbijt of halfpension.


 Terug

Kura Hulanda