vanaf
€ 1155,-

1. Offerte voor de voordeligste prijs!
Bovenstaande 'vanaf' prijs is gebaseerd op het laagseizoen.

Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:   (2-11 jaar)
Bestemming:
Accommodatie:
Vertrekdatum: *
Terugreisdatum:
Welk tijdstip kunnen we u het beste bellen om uw aanvraag door te spreken:

Kontiki Dive & Beach Resort - Curacao

Aan het mooiste strand van tropisch Curašao, vindt u het resort wat werkelijk alles heeft. Alles om van uw vakantie een onvergetelijke ervaring te maken. U bent van harte welkom in uw eigen exotische idylle. Een idylle die direct bij aankomst in onze ruime lounge al begint.

Kontiki Dive & Beach Resort is een gloednieuw (geopend in april 08) resort dat direct is gelegen aan het strand, het welbekende, levendige Mambo Beach, aan de rand van Willemstad, de sfeervolle hoofdstad van Curašao met een keur aan winkel, winkeltjes, horeca- en uitgaansgelegenheden.

Laat u verrassen door de unieke opzet en de natuurlijke materialen waarmee het resort is gebouwd. Bebouwing en begroeiing, architectuur en natuur, lopen harmonieus in elkaar over. Ze ademen een sfeer uit die als vanzelf ontspant. Neem een stoel, of nog liever, een strandstoel, en geniet. Neem er gerust de tijd voor want dit is immers genieten in optima forma.
De zee begint direct naast uw uit authentiek Braziliaans hardhout gemaakte verblijf. Het kristalheldere water van de Caribische zee vindt zijn weg rond alle kamers. Dit unieke zeezwembad, wat door het hele resort loopt, is er speciaal voor ontworpen en ingenieus aangelegd. U kunt naast uw voordeur zo het water in stappen. Het zout spoelt u van u af in ÚÚn of zoetwaterdouches.
Op het aangrenzende strand worden romantische rustige plekjes afgewisseld met lounge gelegenheden en temperamentvol uitgaansleven. Er zijn diverse andere bars, restaurants en winkeltjes gevestigd waaronder de eigen strandbar. Als hotelgast kunt u gratis gebruik maken van de standaard ligbedden op het strand (tegen betaling kunt u gebruik maken van de luxe ligbedden).

De twee op het strand gelegen restaurants bieden een smaakvolle keur aan gerechten en dranken. Gastronomisch en culinair, lokaal en internationaal. Uitgebreid of eenvoudig, het is er en het is er van top kwaliteit, net als de vriendelijke bediening. Voor de snelle of de meeneem maaltijd kunt u terecht bij onze snack en de pizzeria. Aan de bar, nippend aan uw keuze uit onze royale cocktailkaart, heeft u uitzicht op de meest spectaculaire zonsondergang van Curašao.

Elke hotelkamer is een luxe kamer en ademt de sfeer van onbeperkt comfort. Vrijwel alle kamers hebben een groot kingsize bed, slechts enkele kamers hebben 2 aparte bedden. Een flatscreen tv, wireless internet, airco, kluis, bad, aparte douche, toilet en eigen koelkast dragen aan dat ultieme vakantie gevoel bij. Elke kamer heeft een imposant uitzicht op een uitbundig aangelegde tropische tuin met vele schitterend gekleurde vogeltjes. De kolibrie, troepiaal en het suikerdiefje worden afgewisseld door pelikanen, fregatvogels en af en toe een loom overvliegende flamingo.

U verblijft op basis van logies.

Het Resort is voor de helft gerealiseerd terwijl de andere helft de komende maanden in rustig tempo wordt afgebouwd. Geluidshinder zal beperkt worden tussen 10.00 en 18.00 uur. De werkzaamheden worden zoveel mogelijk afgeschermd.
Het Kontiki Beach & Dive resort is helaas niet geschikt voor invalide en mindervalide gasten. Dit geldt zowel voor de kamers als voor de begaanbaarheid op het Resort zelf.


 Terug

Kontiki Dive & Beach Resort