vanaf
€ 710,-

1. Offerte voor de voordeligste prijs!
Bovenstaande 'vanaf' prijs is gebaseerd op het laagseizoen.

Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:   (2-11 jaar)
Bestemming:
Accommodatie:
Vertrekdatum: *
Terugreisdatum:
Welk tijdstip kunnen we u het beste bellen om uw aanvraag door te spreken:

De Plantage - Curacao

De Plantage is een kleinschalig bungalowpark en biedt u de mogelijkheid om uw vakantie op een actieve wijze in te vullen. Het park is zeer actief en biedt haar gasten duik- en zeilarrangementen en zelfs een Salsacursus aan. Voor de ruiters onder u is er tegenover het park een ranch waar u kunt paardrijden.

Het bungalowcomplex ligt op minder dan 10 km ten oosten van Willemstad, aan de noordzijde van de Jan Thiel lagune. De lagune is een natuurgebied met zoutpannen waar een grote kolonie flamingo's haar domicilie heeft. Het complex is eenvoudig te bereiken via de Caracasbaaiweg, een van de grote doorgaande wegen op het eiland.

Afstand tot het vliegveld ca. 24km. Afstand tot het centrum (Otrobanda) ca. 8 km.

Het kleinschalige bungalowpark bestaat uit 8 comfortabel en smaakvol ingerichte tropische bungalows. Verder op het complex is een zwembad gelegen met strandstoelen en parasols waar u vrij gebruik van kunt maken. Tevens is er een ruimte waar op aangegeven dagen een barbecue wordt gehouden. Het complex heeft verder wasfaciliteiten waar u uw kleding kunt (laten) wassen en drogen. Binnen het afgeschermde terrein is parkeergelegenheid voor huurauto’s; daarnaast ontvangt u een sleutel waarmee u de poort kunt openen. Gedurende de openingsuren van de receptie kunt u vrij binnenlopen voor vragen en eventuele wensen. Op aanvraag kunt u tegen een kleine vergoeding gebruik maken van een shuttleservice die naar de dichtstbijzijnde stranden en de stad voert. Bezoekers van De Plantage hebben gratis toegang tot Jan Thiel beach. Overige diensten waar u gebruik van kunt maken zijn de boodschappendienst, de bibliotheek, manicure/pedicure aan huis en een kinderoppas.

Alle bunglows zijn voorzien van een volledige keuken met koelkast, badkamer, airconditioning in de slaapkamer(s), een fan in de living, kabel tv (incl. Nederlandse zender BVN)en telefoon. De slaapkamers zijn voorzien van linnen beddegoed. Elke bungalow heeft een porch waar u heerlijk op de wind kunt zitten, met uitzicht op de tuin of de lagune.

De Plantage heeft 2 type bungalows. Type 1 (50m2) heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor max. 2 personen. Type 2 (70m2) heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor max. 4 personen. Voor beide types geldt dat kostenloos een baby- of kinderbedje kan worden bijgeplaatst. De inrichting en faciliteiten van beide types zijn vergelijkbaar.

U verblijft op basis van logies.


 Terug

De Plantage