vanaf
€ 710,-

1. Offerte voor de voordeligste prijs!
Bovenstaande 'vanaf' prijs is gebaseerd op het laagseizoen.

Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:   (2-11 jaar)
Bestemming:
Accommodatie:
Vertrekdatum: *
Terugreisdatum:
Welk tijdstip kunnen we u het beste bellen om uw aanvraag door te spreken:

Club Santa Catharina - Curacao

Club Santa Catharina is een klein, sfeervol resort dat is gesitueerd aan de noordoostelijke kant van Curaçao met vrijwel altijd een heerlijk verkoelend windje.

Santa Catharina Resort is een sfeervol klein resort gelegen aan de noordoostzijde van Curaçao in het gelijknamige deel van het eiland.

Het prachtig aangelegde resort en het uitzicht op de omringende natuurgebieden, de Sint Joris Baai en de zee biedt een weldadig gevoel van rust en ontspanning. De tennisbanen, het zwembad en de wandel- en mountainbike routes (huur mountainbike incl. toebehoren) kunnen zorgen voor een sportieve afwisseling.
Het Manipura restaurant is in oosterse stijl ingericht en straalt een warme sfeer uit. Dit vormt het hart van het park en is een ideale ontmoetingsplaats. Ondanks de oosterse naam biedt Manipura een gevarieerde keuken, waaronder gevarieerde vegetarische maaltijden en snacks.
Op verzoek wasserij- en/of schoonmaakservice (tegen een kleine vergoeding), bibliotheek met Nederlandstalige dagbladen, internet café.

Santa Catharina Resort is ruim opgezet en beschikt over 9 bungalows, 3 appartementen, 2 studio's en 2 hotelkamers, omgeven door een mooie botanische tuin met veel ruimte en uitzicht op de uitgestrekte natuur rondom het park.
De bungalows, appartementen en studio's zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken met fornuis/oven, koelkast/vriezer, koffiezetapparaat, broodrooster, pannen, serviesgoed, bestek, radio, tv, kluis, terrasstoelen en tafel. De hotelkamers hebben geen keuken en zijn voorzien van een kleine koelkast, koffiezetapparaat, radio en tv.

U verblijft op basis van logies.

In samenwerking met de eveneens op het resort gevestigde Stichting Cura Vida Center worden er lezingen, cursussen, workshops en andere activiteiten georganiseerd voor mensen die het beste in zichzelf naar boven willen brengen.


 Terug

Club Santa Catharina