vanaf
€ 695,-

1. Offerte voor de voordeligste prijs!
Bovenstaande 'vanaf' prijs is gebaseerd op het laagseizoen.

Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:   (2-11 jaar)
Bestemming:
Accommodatie:
Vertrekdatum: *
Terugreisdatum:
Welk tijdstip kunnen we u het beste bellen om uw aanvraag door te spreken:

Aquila Apartments - Curacao

Aquila Apartments is een bescheiden complex met comfortabele vakantie accommodatie. Aquila is een ruim opgezet, informeel en gezellig complex, en biedt u een betaalbare vakantiewoning tijdens uw verblijf op Curaçao.

Aquila Apartments is een kleinschalig, eenvoudig complex dat is gesitueerd op het voormalige landgoed Schoonebaum.

Het complex ligt in een grote tuin, die vrij toegankelijk is voor gasten. Hier bevindt zich tevens een klimtoestel met schommels en een glijbaan voor de kleintjes. Aquila is te klein om zelf een zwembad te onderhouden. Er kan gebruik gemaakt worden van het dichtbijgelegen zwembad van Sithoc of bij het Trupiall Inn Hotel (tegen geringe betaling). Wireless Internet verbinding.

De twee bungalows van Aquila zijn van binnen groter dan 70 m², hebben een eigen oprit en riante tuin. De bungalows omvatten twee slaapkamers, een ruime woonkamer met keuken, en een gedeeltelijk overdekt groot terras. De bungalows zijn van alle gemakken voorzien voor een leuk vakantieverblijf, telefoon en TDS televisie (35 satelietkanalen) zijn beschikbaar. De appartementen beslaan circa 40 m², en hebben een woonkamer met open keuken en een slaapkamer. Ook zij hebben een ruim overdekt terras. De studio van ongeveer 25 m² bestaat uit een slaapkamer en een woonkamer met open keuken; de woonkamer is echter kleiner dan die bij de appartementen. De studio heeft ook een eigen overdekt terras. De gerieflijke inrichting van bungalows, appartementen en studio garanderen u een aangenaam verblijf op Curaçao. De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. De woonkamers, met veelal een open keuken, zijn voorzien van televisie, comfortabel meubilair en een fan. De keukens zijn volledig ingericht, inclusief kooelkast met vriesvak en een koffiezetapparaat. Iedere accommodatie beschikt over een ruim, overdekt terras voor verkoeling overdag of een heerlijke avond. De ruime terrassen zijn voorzien van tuinmeubilair. Iedere accommodatie beschikt over een eigen hangmat.

U verblijft op basis van logies.


 Terug

Aquila Apartments