Winkelen

 

Winkelen Bonaire

Verspreid over Bonaire vindt u veel boetiekjes en shops. Een aantal van deze winkels is gevestigd in de resorts. Maar het grootste gedeelte ligt in hartje Kralendijk, op de Kaya Grandi. De hoofdstad van Bonaire ademt een Caribische sfeer. En kenmerkt zich door zijn typische, kleurrijke architectuur.

De originele gebouwen langs Kaya Grandi stammen uit de late 18e, begin 19e eeuw. Beneden waren de winkels, terwijl boven de families woonden. Op Kaya Grandi vindt u een grote verscheidenheid aan kwaliteitswinkels en diensten.
Slenter door de hoofdstraat. Bekijk de etalages, ga naar de kapper of koop een lekkere parfum. Heeft u al een cadeautje voor het thuisfront? Ook voor een ijsje of een complete maaltijd kunt u hier terecht.
Aan het begin van Kaya Grandi vindt u het Bonaire Toeristenbureau. Hier kunt u altijd even binnenwandelen voor meer informatie.
De winkels in Kralendijk zijn over het algemeen geopend van 8.00 tot 18.00 uur. Tijdens de lunch (12.00 – 14.00 uur) zijn ze gesloten.

Supermarkten komt u overal op het eiland tegen. Hier kunt u uit vele internationale merken, producten en artikelen kiezen.


 terug

Accommodaties

Algemene informatie