Stranden

 

Stranden op Barbados

Barbados is een op en top Caribische bestemming met adembenemende droomstranden. Bezoek aan de mooiste stranden van het eiland is dan ook verplichte kost.

Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet: Gibbes Beach, Sandy Beach, Dover Beach, Miami Beach, Bottom Bay, Conset Bay en Maycock's Bay.

De mooiste en meest beroemde stranden van het eiland vindt u aan de westkust, ook wel de Platinum Coast. Hier bevinden zich de chique en luxe resorts en hotels en ook Hollywood weet de spots aan deze kust goed te vinden. Alle stranden van Barbados zijn openbaar, dus voor iedereen toegankelijk. De zuidkust van het eiland beschikt ook over adembenemende, parelwitte stranden. Aan deze kust bevinden zich de betaalbare (familie)hotels en de meeste faciliteiten. De Atlantische noord- en oostkust van het eiland zijn spectaculair. Woeste golven, indrukwekkende kliffen en verlaten stranden maken deze stranden geschikt voor een dagje strandhoppen. Door het ruige water kunt u hier niet overal zwemmen, maar het uitzicht en de rust maken dit ruimschoots goed.


 terug

Accommodaties

Algemene informatie