Barbados

Vakantie op Barbados

De indrukwekkende natuur, schitterende onderwaterwereld, eeuwenoude cultuur, verrassende keuken en adembenemende droomstranden vormen slechts een kleine greep uit de standaard ingrediënten van een vakantie naar het altijd zonnige Barbados.
Barbados wordt ook wel 'Little England' genoemd aangezien het een oude Britse kolonie is en u nog veel Britse invloeden zult tegenkomen op dit vriendelijke eiland.

Voor ieder wat wils

Hotels op Barbados

Caribbeantravel.nl biedt u accommodaties op verschillende niveaus aan.
Het aanbod is gevarieerd en aan u is de keuze welke accommodatie voldoet aan uw wensen voor wat betreft ligging, kwaliteit, ambiance, faciliteiten en prijsniveau.
Of het nu een trendy designhotel, een luxueus hotel dan wel een populair familiehotel betreft, wij willen u graag en kundig adviseren bij uw vakantiekeuze.


Flora & fauna

Flora & fauna op Barbados

De natuur van Barbados is zeer divers. Op het relatief kleine land (430 km²) komen verschillende landschappen voor: wuivende suikerrietplantages, tropische bossen, ruige kliffen en het indrukwekkende 'Schotland District' in het noordoosten van het eiland.

  Flora & fauna Barbados

Stranden

Stranden op Barbados

Barbados is een op en top Caribische bestemming met adembenemende droomstranden. Bezoek aan de mooiste stranden van het eiland is dan ook verplichte kost. Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet: Gibbes Beach, Sandy Beach, Dover Beach, Miami Beach, Bottom Bay, Conset Bay en Maycock's Bay.

  Stranden Barbados

Eten & drinken

Eten & drinken op Barbados

De Engelse levensstijl is op Barbados in talrijke opzichten bewaard gebleven, maar de taal en de bereiding van het eten hebben een duidelijk Caribisch accent. Op het eiland kunt u vooral genieten van vis en zeevruchten.

  Eten & drinken Barbados

Activiteiten

Activiteiten op Barbados

Barbados is echt een sporteiland in hart en nieren, zowel op, rond in het water als op het land kunt u de meest uiteenlopende sporten beoefenen.

  Activiteiten Barbados

Winkelen

Winkelen op Barbados

Barbados geniet wereldfaam als een van de beste shop-bestemming van de Caribbean. Niet voor niets, want het aantal (luxe) winkels en warenhuizen is werkelijk indrukwekkend! The place to be voor winkelliefhebbers is Broad Street in Bridgetown, de hoofdstad van het eiland.

  Winkelen Barbados

Uitgaansleven

Uitgaansleven op Barbados

Uitgaan is op Barbados tot nationale sport verheven: restaurants, bars, clubs en andere uitgaansgelegenheden zorgen gegarandeerd voor feest tot in de laatste uurtjes!

  Uitgaansleven Barbados

Accommodaties

Algemene informatie

Bridgetown

Bridgetown Barbados

De hoofdstad Bridgetown werd in 1628 gesticht en heeft 102.000 inwoners. Inclusief alle voorstadjes bestrijkt de stad het grootste deel van het zuidwesten van het eiland. De Careenage-haven aan de monding van de Constitution River, is het centrum van de fraaie koloniale oude stadskern.

  Bridgetown Barbados