Activiteiten

 

Activiteiten op de Bahamas

De Bahama's is één van de beste duiklocaties ter wereld. Elk eiland wordt omringd door koraalriffen. Het eiland San Salvador heeft de beste duikfaciliteiten met meer dan 40 prachtige duikplaatsen. De onderwaterwereld is erg mooi, mede door de ligging van het eiland. Op Grand Bahama vindt u prachtige witte stranden, authentieke vissersdorpjes, nationale parken en spectaculaire grotten waar u kunt duiken.

Golf
De golfbanen op de Bahama’s worden druk bezocht. U kunt er terecht voor een middagje golfen, maar ook voor complete cursussen.

Grottentochten
De vele leisteengrotten zijn een genot voor de liefhebbers. U kunt met en zonder gids de grotten door.

Watersport
Water- en jetskiën, kajakken, surfen, parasailen en zwemmen: bijna overal op de eilanden kunt u zich helemaal uitleven. Maar er is meer voor de liefhebbers van watersport: duiken, snorkelen, varen en vissen.

Duiken en snorkelen
De Bahama’s is één van de beste duiklocaties ter wereld. Elk eiland wordt omringd door koraalriffen en bijna allemaal hebben ze zogenaamde 'blauwe gaten', die op kraters lijken. Van hieruit kom je vaak in grotten terecht. Wilt u het wat spannender, ga dan op zoek naar een duikschool die u 'loslaat' tussen de haaien.

Varen
In veel badplaatsen zijn kleine zeil- en motorboten te huur. U kunt ook een luxe cruiser huren.

Vissen
Vissen is een populaire sport op de Bahama's, vooral vissen op doornhaaien. Maar u kunt het niet zomaar overal doen. U hebt vergunningen nodig en er is een limiet voor de hoeveelheid die u van een bepaalde soort mag vangen. Bijna elke maand wordt er op een van de eilanden een vistoernooi gehouden.


 terug

Accommodaties

Algemene informatie