vanaf
€ 1725,-

1. Offerte voor de voordeligste prijs!
Bovenstaande 'vanaf' prijs is gebaseerd op het laagseizoen.

Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:   (2-11 jaar)
Bestemming:
Accommodatie:
Vertrekdatum: *
Terugreisdatum:
Welk tijdstip kunnen we u het beste bellen om uw aanvraag door te spreken:

One & Only Ocean Club - Bahamas

Dit koloniaal luxehotel is omgeven met exotische tuinen die geďnspireerd werden door de romantische grandeur van Versailles. In het oog springende bloesems van hibiscus en bougainvillea, naast de rotstuinen en stapstenen accentueren de terrastuinen die gedecoreerd zijn met bronzen en marmeren standbeelden uit Europa. Binnen deze afgelegen oase vormt een buitengewoon persoonlijke dienst van het personeel het hart van de One&Only Ocean Club.

Dit exclusief luxehotel bevindt zich op enkele meters van het lange zandstrand van Cabbage Beach, aan de oostelijke punt van Paradise Island.

Twee prachtige zwembaden waarvan 1 voor kinderen. Gratis snorkelen, kajak en fietsen. Duiken, waterski en andere watersporten mogelijk in het nabijgelegen zusterhotel Atlantis. Golfterrein met 18-holes op een parcours van 2 km. Spacentrum in Balinese stijl, fitnesscentrum.
De buitengewone One&Only Spa in de Ocean Club is ontegensprekelijk één van de verfijndste en luxueuze spa's in de Bahama's en de Caraďben. Het beslaat acht private behandelingsvilla's in Balinese stijl met tuinen in open lucht en biedt een sensueel en verjongende ervaring. La Palestra, de top fitness operator van New York City, brengt haar talent naar het One&Only Ocean Club Fitness Center door een vernieuwend design, individueel opgestelde oefeningen en groepsessies. Dagelijks worden complementaire yoga oefeningen aangeboden op het stranddek en private sessie voor fysische en spiritueel welbehagen.

3 restaurants waaronder 1 gastronomisch, 2 bars waarvan één in de lobby. Restaurant en bar in het clubhuis op de golfbaan.

Genesteld in de intieme sfeer van het verblijf zijn twee de vleugels: de Hartford Wing en de Crescent Wing. Met z'n klassieke koloniale architectuur biedt de Hartford Wing kamers en suites met liefelijke uitzichten op de oceaan of de tuinen. Deze vleugel telt vijftig kamers, vier suites en een cluster van cottages met twee slaapkamers in de tuinen, net naast het zwembad. Alle Hartford Wing accommodaties werden volledig gerenoveerd in 2001. De vijf nieuwe gebouwen van de Crescent Wing bieden luxueuze gastenkamers en suites, met vanaf het balkon of terras uitnodigende uitzichten van eindeloze stranden en oceaan. Deze vleugel telt veertig kamers en tien suites aan het strand.
Garden View (ca. 30m˛) is ingericht in koloniale stijl en bevindt zich in de vleugel van Hartford. Kamers beschikken over airco, TV, DVD, CD, telefoon, internetverbinding, kluis, een marmeren badkamer, terras of balkon met uitzicht op de tuin.
Ocean View bevindt zich in de vleugel van Hartford met zeezicht.
Luxury Beach Front (ca. 50m˛) bevindt zich in de vleugel van Crescent en is nog ruimer met een aparte hoeksalon en een grote luxe badkamer.

U verblijft op basis van logies.

Een der meest luxueuze hotels van het hele Caribische gebied.


 Terug

One & Only Ocean Club