Bahamas

Vakantie op Bahamas

De 700 eilandjes waaruit de Bahamas bestaan bezitten allemaal romantische palmstranden. Zon, zee en strand zijn de grootste trekkers, maar zeker niet het enige wat de eilandengroep te bieden heeft. De Bahamas worden omringd door koraal en een fascinerende onderwaterwereld. Liefhebbers van duiken, snorkelen en vissen zullen er niets tekort komen.
Een vakantie op de Bahamas is om nooit meer te vergeten.

Voor ieder wat wils

Hotels op de Bahamas

Caribbeantravel.nl biedt u accommodaties op verschillende niveaus aan.
Het aanbod is gevarieerd en aan u is de keuze welke accommodatie voldoet aan uw wensen voor wat betreft ligging, kwaliteit, ambiance, faciliteiten en prijsniveau.
Of het nu een trendy designhotel, een luxueus hotel dan wel een populair familiehotel betreft, wij willen u graag en kundig adviseren bij uw vakantiekeuze.


Flora & fauna

Flora & fauna op de Bahamas

Zeehonden, walvissen, dolfijnen, haaien en schildpadden bevolken de wateren rond de Bahamas.

De kleurenpracht van de koraalmuren en de vele vissen maken van de eilandengroep een toplocatie voor duikers en snorkelaars.

  Meer informatie

Stranden

Stranden op de Bahamas

Goed beschouwd, is de Bahamas één groot strand. Vrijwel alle eilanden bezitten prachtige hagelwitte zandstranden met kristalhelder water. De watertemperatuur komt nooit onder de twintig graden Celcius uit!

  Meer informatie

Eten & drinken

Eten & drinken op de Bahamas

De Bahamaanse keuken is een mix van lokale gerechten, met Engelse en Amerikaanse invloeden.
De zee maakt dat visgerechten de kaarten in elk type restaurant domineren. De specialiteiten op de Bahamas bestaan o.a. uit Conch, een rose reuzenmossel die op verschillende manieren bereid wordt, van soep tot burger. Een ander bekend gerecht is Peas and Rice.

  Meer informatie

Activiteiten

Activiteiten op de Bahamas

De Bahama's is één van de beste duiklocaties ter wereld. Elk eiland wordt omringd door koraalriffen. Het eiland San Salvador heeft de beste duikfaciliteiten met meer dan 40 prachtige duikplaatsen. De onderwaterwereld is erg mooi, mede door de ligging van het eiland. Op Grand Bahama vindt u prachtige witte stranden, authentieke vissersdorpjes, nationale parken en spectaculaire grotten waar u kunt duiken.

  Meer informatie

Winkelen

Winkelen op de Bahamas

Winkelen is op de Bahama's over het algemeen interessant, vooral door de vaak lage prijzen voor merkartikelen. Op een groot aantal artikelen wordt geen belasting geheven zoals alcohol, porcelein, kristal, horloges/klokken, fotoartikelen, lederwaren en parfum.

  Meer informatie

Accommodaties

Algemene informatie