Winkelen

 

Winkelen Aruba

De winkels van Aruba bevatten zeer betaalbare geïmporteerde waar. Aruba is een 'Shopper’s Paradise' waar u parfum, drank, stoffen, sieraden, horloges, camera’s, mode, kristal, Chinees porselein en andere luxe waar kunt kopen tegen zeer redelijke prijzen. Tevens wordt er inheems kunsthandwerk aangeboden.

De meeste winkels en boetieks vindt u in de hoofdstraten van Oranjestad, de winkelcentra van de Alhambra Shopping bazaar, het Atrium, de Midtown Mall, de Royal Plaza, de Seaport Marketplace, de Seaport Village Mall, het Strada Complex I en II en de Sun Plaza Mall. Ook in de grote hotels, op de luchthaven, in San Nicolas en in Noord zijn winkels gevestigd.

De winkels in de hoofdstraten zijn open van 08.00 uur tot 18.00 uur, van maandag tot en met zaterdag, hoewel sommige gesloten zijn tussen 12.00 en 14.00 uur vanwege lunch. De winkels in de promenades en winkelcentra zijn open tussen 09.30 uur en 18.00 uur, van maandag tot en met zaterdag, hoewel sommige winkels tussen de middag, van 12.00 tot 14.00 uur wegens lunch gesloten. Winkels in de promenades en winkelcentra zijn open van 09.30 tot 18.00 uur. Sommige winkels zijn op zondag en in de vakanties geopend als de cruiseschepen in de haven liggen.


 terug

Accommodaties

Algemene informatie