Uitgaansleven

 

Uitgaansleven Aruba

Als de zon ondergaat, komt een heel ander deel van Aruba tot leven. In de theaters van de grotere hotels vinden live-optredens plaats van artiesten uit de VS en Midden-Amerika.

De lokale muzikanten op Aruba zijn zeer professioneel en zorgen dikwijls voor de muzikale omlijsting van de thema-avonden. Deze thema-avonden zijn razend populair op Aruba: iedere avond is er wel een feest aan de gang zoals het indrukwekkende Carnaval van Aruba, het spannende piratenavontuur op het eiland en de grote favoriet, de limbo avond! Het publiek doet mee op de thema-avonden. Reken maar dat u een onvergetelijke avond heeft!

Vraag een Arubaan welke discotheek op het moment helemaal 'in' is. Daar zult u het hart van het eiland voelen kloppen! Waag een gokje in een van de elf casino's of slenter wat door de straten om de bars en de meest populaire uitgaansplaatsen op het eiland te ontdekken. Stap bij zonsondergang op een feestboot met discotheek aan boord. Een nieuw vermaak, het 'touwzwaaien' rond middernacht boven de oceaan, is in korte tijd heel populair geworden.


 terug

Accommodaties

Algemene informatie