Kuuroorden

 

Kuuroorden Aruba

Of u nu wilt bijkomen van een drukke dag of gewoon een middag in serene rust of romantiek wilt doorbrengen, in de kuuroorden op Aruba vindt u alles om uw lichaam en geest te verwennen.

Aruba heeft een unieke kuuroordervaring voor u in petto, bijvoorbeeld in de vorm van een behandeling in de openlucht, waarvan u nog meer geniet dankzij de aangename passaatwind en de warme stralen van de zon. Bahandelingen als massages, lichaamspeeling, lichaamspakkingen en gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met ingrediënten van het eiland, bijvoorbeeld verse aloë, maar ook met wereldberoemde kuuroordproducten.

Bijna elk Arubaans resort heeft een eigen kuuroord, vaak met een geheel eigen karakter en aanbod.
Op diverse locaties, waaronder de Holiday Inn Sunspree Aruba, The Mill Resort, La Cabana Villa's en Wyndham Aruba Resort, worden Intermezzo Spa's aangeboden. Geniet van een ontspannende massage, aromatherapie, acupressuur, sportmassage of bindweefselmassage met bijvoorbeeld een Fango-apakking of peelings met puimsteen of fruitextracten. Voor uw gezicht zijn er de standaard Piccolo- of Di lusso-gezichtsbehandeling.

Echt tropisch gaat het er aan toe in de Balinese kuuroorden op het eiland, zoals het Mandara Spa van Marriott en de Manchebo Beach Resort & Spa. De lange kuuroordtraditie van Indonësie is tot in perfectie overgebracht naar Aruba. Met behulp van teakhout is een serene omgeving geschapen waarin u kunt genieten van eeuwenoude behandelingen.
Voor nog een andere kuuroordervaring kunt u terecht op Tierra del Sol, waar u na het bewonderen van het uitzicht op de golfbaan en de California-vuurtoeren in het Body & Soul Spa onder andere hydrotherapie kunt ervaren.

U kunt zich ook in de watten laten leggen in de gemoedelijke omgeving van de diverse kuuroorden van Hyatt Regency en Radisson Aruba Resort. Ontspan uw lichaam en breng uw geest tot rust in een schitterende omgeving en in de deskundige handen van professionele therapeuten en esthetici.


 terug

Accommodaties

Algemene informatie