Golf

 

Golf Aruba

Tierra del Sol, gelegen op de noordwestpunt van het eiland, is Aruba's eerste internationaal gerenommeerde golfbaan. Deze 18-holes baan (par 71) is ontwopen door Robert Trent Jones Jr., die de onherbergzame natuurlijke omgeving optimaal heeft benut.

Voor reserveringen kunt bellen naar (297) 586 0978 of informeren in uw hotel.

Divi Golf and Beach Resort. Hier vindt u de 'The Links', een prachtig aangelegde 9 holes golfbaan ontworpen door toonaangevende architecten. The Links werd op 29 oktober 2004 geopend en beschikt over 2 par 3 holes, 5 par 4 holes en 2 par 5 holes. De baan biedt veel faciliteiten waaronder een compleet ingerichte pro shop. Cobra en Titleist golfclubs zijn te huur evenals Foot Joy schoenen. Golf trainings faciliteiten bestaan uit onder andere een video swing analyse, driving range, chipping green en een oefen bunker.
J.E. Irasquin Blvd. 47, tel: (097) 583 5000.

De Aruba Golf Club is de meest ongebruikelijke golfbaan van het Caribisch gebied met greens met oliehoudend zand, de voortdurende passaatwind en hier en daar een levende hindernis in de vorm van een geit.

Aruba Golf & Leisure, een oefenplaats en amusementscentrum, is gevestigd op de hoek van de Saskiaweg en L.G. Smith Blvd., ten oosten van het Mill Resort.
Tel. (297)583 1644

Adventure Golf, een midgetgolfbaan, ligt aan L.G. Smith Blvd., bij La Cabana Villa's. Daarnaast zijn er bootjes, een speelhal en andere voorzieningen.


 terug

Accommodaties

Algemene informatie