Duiken & snorkelen

 

Duiken & snorkelen Aruba

Wie eenmaal gedoken heeft, is verslaafd voor de rest van zijn leven. Er is niets zo mooi als een wrak binnengaan en plotseling omringd te worden door een enorme school kleine visjes, of verrast te worden door een prachtig gekleurde paegaaivis.

Aruba is vooral bekend als prachtige locatie voor wrakduiken. Er liggen zes scheepswrakken rondom het eiland, waaronder de Antilla, een Duits schip, het grootste wrak van de Caraïben. Zelfs duikers die hier vaker komen, ontdekken telkens weer wat nieuws!

U kunt op Aruba proefduiken maken (halve dag), of uw Paddy halen (twee dagen). Wilt u uw brevet voor open water halen, dan kunt u dat doen tijdens een cursus die vier dagen duurt.

Voor wie duiken een stap te ver vindt is er goed nieuws: ook met een snorkel op en flippers aan is er genoeg te beleven. Voor de kust heeft u al grote kans om oog in oog te komen met de meest prachtig gekleurde vissen. Tijdens een tocht met een boot naar een van de omliggende riffen zult u nog veel meer onderwatermoois zien! Voor wie geen nat pak wil halen, is een tochtje met de glasbodemboot of zelfs een echte duikboot een absolute aanrader.


 terug

Accommodaties

Algemene informatie