vanaf
€ 925,-

1. Offerte voor de voordeligste prijs!
Bovenstaande 'vanaf' prijs is gebaseerd op het laagseizoen.

Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:   (2-11 jaar)
Bestemming:
Accommodatie:
Vertrekdatum: *
Terugreisdatum:
Welk tijdstip kunnen we u het beste bellen om uw aanvraag door te spreken:

Talk of the Town - Aruba

Na een complete verbouwing en renovatie van haar faciliteiten en kamers te hebben voltooid, is het met grote vreugde dat het Talk of the Town Hotel & Beach Club u uitnodigt om uw verblijf op Aruba.

Het Talk of the Town Hotel and Beach Club is gelegen aan de overkant van Surfside Beach, in op 1.6 km afstand van het Koningin Beatrix Internationaal vliegveld. Een korte wandeling van 10 minuten brengt u in het centrum van Oranjestad, het zaken-en winkel centrum van Aruba. De ligging is ideaal voor de vakantieganger op zoek naar een wat rustigere lokatie.

Gelegen aan de overkant van het Surfside Beach, het eerste strand voor de ervaren bezoeker op Aruba, biedt het Talk of the Town Hotel & Beach Club zijn gasten tevens het genot en de ontspanning van een ruim zwembad en zonneterras aan. Aan het strand genieten onze gasten van gratis chaise-lounge service, alsook van de aanwezigheid van een beachbar met restaurant. Bij het duikcentrum kunnen onze gasten allerhande duik-en watersport faciliteiten regelen.

Het Talk of the Town Hotel and Beach Club beschikt over verscheidene soorten kamers. De Superieur en de Royal Superieur hebben zicht op het zwembad, patio of op het terras. De appartementen hebben een terras met een patio en de standaard kamers zijn gelegen in het hoofdgebouw. Alle kamers zijn voorzien van kluis, kabel TV, en direct toetsen voor internationale gesprekken.

U verblijft op basis van logies.


 Terug

Talk of the Town