vanaf
€ 1095,-

1. Offerte voor de voordeligste prijs!
Bovenstaande 'vanaf' prijs is gebaseerd op het laagseizoen.

Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:   (2-11 jaar)
Bestemming:
Accommodatie:
Vertrekdatum: *
Terugreisdatum:
Welk tijdstip kunnen we u het beste bellen om uw aanvraag door te spreken:

Divi Phoenix Beach Resort - Aruba

Modern, kleurrijk en opvallend is dit hoogbouw resort en onovertroffen door haar ligging aan een schitterend en oogverblindend wit strand van enkele kilometers lang. Het Divi Phoenix ligt als een tropische verrassing tussen de overige aan zee gelegen resorts van Aruba.

Modern, kleurrijk en opvallend is dit hoogbouw resort en onovertroffen door haar ligging aan het oogverblindende witte strand van Palm Beach.

Het hotel beschikt over tennisbanen, prachtig zwembad met swim-up bar, een grote jacuzzi, het nieuwe Beach lounge gedeelte met een openlucht grill, watersportclub en een groot fitness centre met de nieuwste apparatuur.

Op dit moment beschikt Phoenix over 140 nieuwe suites welke Caribisch maar met veel oog voor detail en kwaliteit zijn ingericht. Alle suites en studio's beschikken over een compleet ingerichte keuken met fornuis/oven, magnetron, Amerikaanse koelkast en afhankelijk van welk type kamer u heeft ook nog plasma tv's, ruime sofa's en Jacuzzi's. Er zijn studio’s, tweekamer suites en drie- en vierkamer penthouses.

Studio
De studios beschikken over een kingsize bed en tweepersoons slaapbank.
Een Kamer Suite
De eenkamer suites hebben een aparte slaapkamer met kingsize bed en een woonkamer met een tweepersoons slaapbank.
Twee Kamer Suite
De tweekamer suites hebben twee slaapkamers met ieder een kingsize bed en een woonkamer met een tweepersoons sofabed.

U verblijft op basis van logies.

Phoenix Beach Resort is onlangs compleet gerenoveerd en getransformeerd naar een luxueus en trendy Loungeclubachtige Beach beleving. Hierbij is goed gekeken naar de Europese maatstaven op dit gebied wat te zien is in het design, het zwembadontwerp en de culinaire menukaart.


 Terug

Divi Phoenix Beach Resort