Aruba

Vakantie op Aruba

Witte zandstranden, marineblauwe wateren, woestijnlandschap omringd door de Caribische Zee.
Warm en winderig, zonder orkanen, veilig, vriendelijk en geraffineerd. Watersporten in overvloed, heerlijk eten en fantastische winkelmogelijkheden. Dit alles vormt de beschrijving van één van de meest bezochte eilanden van het Caribisch gebied.
Voor veel mensen is een reis naar Aruba de ultieme droomvakantie.

Voor ieder wat wils

Hotels, appartementen en bungalows op Aruba

Caribbeantravel.nl biedt u accommodaties op verschillende niveaus aan.
Het aanbod is gevarieerd en aan u is de keuze welke accommodatie voldoet aan uw wensen voor wat betreft ligging, kwaliteit, ambiance, faciliteiten en prijsniveau.
Of het nu een trendy designhotel, een luxueus hotel dan wel een populair familiehotel betreft, wij willen u graag en kundig adviseren bij uw vakantiekeuze.


Flora & fauna

Flora & fauna Aruba

Het ongerepte landschap van Aruba bevat een ongekende veelvoud aan kleuren en vormen. Het azuur van de Caribische zee aan de horzizon steekt schitterend af tegen het golvende groen van de met cactussen begroeide heuvels, de donkere geëroodeerde kalksteenplateaus en het helderre wit van de glooiende zandduinen.

  Flora & fauna Aruba

Stranden

Stranden op Aruba

Met eindeloze witte zandstranden en turkoois blauwe wateren is Aruba één van de populairste Caribische vakantiebestemmingen voor zonaanbidders, duikers en snorkelaars.
Reis naar Aruba en geniet van de ultieme zonvakantie!

  Stranden Aruba

Eten & drinken

Eten & drinken op Aruba

De Arubaanse keuken is gebaseerd op een overvloed aan producten uit zee.
Naarmate de schoonheid van en uitgebreide mogelijkheden van Aruba allerlei bezoekers naar de kusten lokten, kwamen ook steeds meer fijnprovers en chef-koks naar Aruba. Zo is het kleine eiland groot geworden in de internationale keuken.

  Eten & drinken Aruba

Activiteiten/bezienswaardigheden

Recreatiemogelijkheden Aruba

Verken Aruba tijdens een excursie van een hele of halve dag. Wie dat zou willen kan van een vakantie op Aruba een echte 'doe-vakantie' maken.

  Diepzeevissen
  Ezelopvang
  Golf
  Onderzeeër Atlantis
  Paardrijden
  Sterneilanden
  Struisvogelboerderij
  Vlinderboerderij
  Vogelreservaat Bubali
  Zeilen, wind- en kitesurfen

Winkelen

Winkelparadijs Aruba

De winkels op Aruba hangen vol voordelige, geimporteerde koopwaar. Tijdens uw vakantie reis kunt u er tegen uitstekende prijzen luxe-artikelen zoals parfum, sterkedrank, linnegoed, sieraden, horloges, camera's, designmoe, kruistal en porselien kopen.

  Winkelparadijs Aruba

Uitgaansleven

Uitgaansleven op Aruba

Beleef het nachtleven gedurende uw vakantie op Aruba. Er is tot in de kleine uurtjes van alles te doen op Aruba in oogverblindende casino's, spectaculaire revues, vrolijke dancings, feestbussen en op partyboten.

  Uitgaansleven Aruba

Accommodaties

Algemene informatie

Kleurijk Oranjestad

De hoofdstad van Aruba

Bezoekt u gedurende uw reis Oranjestad, de hoofdstad van Aruba, dan zult u de Wilhelminastraat eenvoudigweg niet kunnen - of willen - mijden.
In de kleurige koloniale gebouwen herkent u het huwelijk tussen de Nederlandse wijze van bouwen en de Arubaanse stijl.

  Hoofdstad van Aruba

Kuuroorden

Kuuroorden Aruba

Of u nu wilt bijkomen van een drukke dag of gewoon een middag in serene rust of romantiek wilt doorbrengen, in de kuuroorden op Aruba vindt u alles om uw lichaam en geest te verwennen gedurende uw vakantie.

  Kuuroorden Aruba

Duiken & snorkelen

Duiken & snorkelen Aruba

Wie eenmaal gedoken heeft, is verslaafd voor de rest van zijn leven. Er is niets zo mooi als een wrak binnengaan en plotseling omringd te worden door een enorme school kleine visjes, of verrast te worden door een prachtig gekleurde paegaaivis.

  Duiken & snorkelen Aruba